De flexibele opbouw van iziFactuur garandeert dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Naast de uitgebreide functionaliteiten, die in de basisversie worden geleverd, kunt u iziFactuur uitbreiden met modules.

Momenteel zijn er twee modules leverbaar: de module urenverantwoording en de module BTW verlegd facturen. Module Facturatie btw verlegd Verlegt u btw naar een andere ondernemer? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van de module facturatie btw verlegd. U kunt dan per regel specificeren hoeveel procent van het btw-bedrag u wilt verleggen. Module Urenverantwoording U wilt uw binnen- en buitendienst zo efficient mogelijk laten samenwerken? Of u hebt een servicegerichte onderneming en wilt inzicht verkrijgen in het aantal gewerkte uren van uw medewerkers? Dan is onze module urenverantwoording wellicht de oplossing. Wanneer een servicemelding binnenkomt kunt u deze in het systeem registreren en koppelen aan een medewerker. Door een status toe te kennen aan de melding, heeft iedereen in de organisatie te allen tijde inzicht in de huidige status van de servivemelding. Nadat alle acties die bij de melding horen zijn afgerond kunt u het met éen druk op de knop een factuur opstellen. De klant ontvangt dan een factuur en een werkbon met een uitgebreide specificatie van de genomen acties.

De voordelen op een rijtje

  • Eenvoudige interface
  • Altijd en overal kunnen factureren
  • Platform onafhankelijk
  • Veilig uw data verwerken (HTTPS)
  • Modulair opgebouwd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Dagelijkse back-ups van uw gegevens
  • Kostenbesparend

Gratis demonstratie? Klik hier!

Platform onafhankelijk

iziFactuur werkt gewoon op elk apparaat dat verbinding heeft met internet.

Lees meer...

Eenvoudige interface

Eenvoudig en toch uitgebreid, dat was onze uitdaging. Wij vinden zelf dat we erin geslaagd zijn om dit doel te verwezenlijken.

Lees meer...

Modulair opgebouwd

De flexibele opbouw van iziFactuur garandeert dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Naast de uitgebreide functionaliteiten, die in de basisversie worden geleverd, kunt u iziFactuur uitbreiden met modules.

Lees meer...

Factureren, waar u ook bent

Doordat iziFactuur een webapplicatie is, kunt u altijd en overal met iziFactuur aan de slag. Daarbij komt dat u iziFactuur op ieder mobile device kunt gebruiken.

Lees meer...

Veiligheid staat voorop

Wij maken gebruik van HTTPS. De data die u in iziFactuur invoert wordt versleuteld tijdens het versturen, waardoor het het voor een buitenstaander onmogelijk is om te weten welke gegevens wordt verstuurd.

Lees meer...

Dagelijkse back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van uw gegevens. Mocht er iets gebeuren met uw administratie, hebben wij altijd een back-up van de vorige dag voor u.

Lees meer...

                  

Adresgegevens

iziFactuur is een merknaam van:

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Neem contact met ons op

© 2015 iziFactuur | Ontwikkeld door CommPro Automatisering