Eenvoudige interface

Eenvoudig en toch uitgebreid, dat was onze uitdaging. Wij vinden zelf dat we erin geslaagd zijn om dit doel te verwezenlijken. De interface is zo opgebouwd dat u, door middel van enkele duidelijke pictogrammen, een keuze kunt maken uit de meest basale functies. Door de intuïtieve interface bent u snel vertrouwd met iziFactuur. Daarbij komt dat het pakket een frisse en eigentijdse uitstraling heeft.

Wie wij zijn

Ons bedrijf, CommPro Automatisering, heeft veel ervaring in de ICT. Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites van hoge kwaliteit, daarnaast zijn wij actief op het gebied van bedrijfsautomatisering. We zien in het MKB een sterke behoefte aan een online factuurpakket dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, daarom hebben we iziFactuur ontwikkeld; een online factuurpakket dat eenvoudig en flexibel is.

Online facturen sturen

Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd - en overal - inloggen op het systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld direct bij uw klant de factuur online verzenden. Maar u hebt ook inzage in de openstaande facturen en heeft altijd de historie van uw klanten bij zich. Of u nu ZZP-er bent, of u wilt uw personeel meer slagkracht geven, iziFactuur is een krachtige tool die u flexibeler laat werken en u ondersteunt bij uw werkzaamheden.

De voordelen op een rijtje

  • Eenvoudige interface
  • Altijd en overal kunnen factureren
  • Platform onafhankelijk
  • Veilig uw data verwerken (HTTPS)
  • Modulair opgebouwd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Dagelijkse back-ups van uw gegevens
  • Kostenbesparend

Gratis demonstratie? Klik hier!

Platform onafhankelijk

iziFactuur werkt gewoon op elk apparaat dat verbinding heeft met internet.

Lees meer...

Eenvoudige interface

Eenvoudig en toch uitgebreid, dat was onze uitdaging. Wij vinden zelf dat we erin geslaagd zijn om dit doel te verwezenlijken.

Lees meer...

Modulair opgebouwd

De flexibele opbouw van iziFactuur garandeert dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Naast de uitgebreide functionaliteiten, die in de basisversie worden geleverd, kunt u iziFactuur uitbreiden met modules.

Lees meer...

Factureren, waar u ook bent

Doordat iziFactuur een webapplicatie is, kunt u altijd en overal met iziFactuur aan de slag. Daarbij komt dat u iziFactuur op ieder mobile device kunt gebruiken.

Lees meer...

Veiligheid staat voorop

Wij maken gebruik van HTTPS. De data die u in iziFactuur invoert wordt versleuteld tijdens het versturen, waardoor het het voor een buitenstaander onmogelijk is om te weten welke gegevens wordt verstuurd.

Lees meer...

Dagelijkse back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van uw gegevens. Mocht er iets gebeuren met uw administratie, hebben wij altijd een back-up van de vorige dag voor u.

Lees meer...

                  

Adresgegevens

iziFactuur is een merknaam van:

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Neem contact met ons op

© 2015 iziFactuur | Ontwikkeld door CommPro Automatisering